Webdesign in Kapelle-op-den-Bos [email protected]

Ik kan mij voorstellen dat je een beetje schrik zou krijgen als je mijn website opent en de prijzen vergelijkt met mijn concurrenten. Zelf ben ik ook altijd een beetje sceptisch als ik een, in mijn ogen, te goedkope aanbieding zie verschijnen. Dit kan toch niet waar zijn? En toch kan ik met volle overtuiging zeggen dat jullie aan al mijn klanten een eerlijke mening mogen vragen en dat ik geen schrik heb van hun reactie. JelDesign levert kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Maar waarom ben ik dan zo goedkoop?

Eigenlijk is hier een heel simpel antwoord op. JelDesign is mijn hobby! Ik ben dit project 10 jaar geleden opgestart om een centje bij te verdienen, en met de jaren groeit dit project steeds meer en meer uit tot een groot succes.

De meeste webdesigners starten hun business op met een waslijst aan diploma’s en ervaringen, dat is bij mij niet het geval. Ik heb een zeer grote interesse in ICT maar ik heb hier zelf nooit een diploma in behaald. Ik haal men kennis uit zelfstudie en veel opzoekwerk. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik soms al eens iets niet goed weet of toch wat verdere info moet opzoeken over een vraag die mijn klant stelt, maar dit maakt wel dat ik in ruil daarvoor mijn prijzen zo laag houd! Als consument moet je steeds eerlijk behandeld worden, en daar streef ik naar.

Als je een eerste gesprek met mij hebt over een mogelijke samenwerking zal je mij misschien wel eens horen zeggen: dat weet ik niet zo goed, maar het is iets dat wel kan, dus ik zoek het voor je op. Dat heb ik ook al voorgehad met enkele vorige klanten, maar dan kom ik toch weer aan het begin van deze blog: spreek deze klanten hier nu over aan en ik ben er zeker van dat ze mijn oplossingen en onze samenwerking op het einde van de rit als positief hebben ervaren.

Dit alles is voor mij dan ook de reden om mijn prijzen zo laag te houden. Wil je graag veel geld betalen maar wel met alle kennis meteen aan boord: ga dan aankloppen bij mijn concurrenten. Durf jij het aan om veel geld te besparen en hiervoor in zee te gaan met iemand die af en toe eens wat moet opzoeken maar wel met hart en ziel aan je project werkt, tot het klaar is? Reken dan zeker dat je bij mij aan het juiste adres bent! Mijn hoofddoel is een centje bijverdienen, en mensen gelukkig maken.

Bij elk project leer ik weer enorm veel bij, waardoor ik momenteel misschien toch niet zoveel slechter ben dan mijn dure concurrenten? Maar dit laatste moet je misschien eens vragen aan mijn trouwe klanten, die ik hierbij nog eens van harte wil bedanken voor hun vertrouwen!

Pin It on Pinterest