Webdesign in Kapelle-op-den-Bos [email protected]

Digitaliseren Videomateriaal

Heb je thuis nog oude VHS banden of Digital 8 casettes?

Iedereen heeft thuis nog herinneringen op VHS banden of digital 8 casettes liggen. Vaak video’s van trouwfeesten, communies of dierbaren die we in ons hart dragen. We willen ze niet meer kwijt, maar kunnen ze vaak ook niet meer afspelen omdat we de apparatuur niet meer hebben om dit af te kunnen spelen. Oude tapes beginnen met de tijd ook te vervagen waardoor je best zo snel mogelijk iets doet aan de digitalisering, alvorens het helemaal te laat is.

Ook JelDesign kan je hierbij helpen! Want ik heb thuis de mogelijkheid om dit te digitaliseren en terug te bezorgen in digitaal formaat. Het enige wat je mij moet bezorgen is een harde schijf of USB-stick(s) om dit beeldmateriaal te kunnen opslaan, en uiteraard ook het beeldmateriaal zelf. Indien gewenst kan ik het ook op DVD afleveren.

En de prijs? Je betaalt €20 per casette. Heb je meerdere casettes die je wil laten digitaliseren, dan kan ik een prijs op maat voorstellen! Wil je graag dat ik de casette(s) ophaal en kom terugbrengen bij je thuis? Dat kan in de regio’s Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel of Tisselt tegen een meerprijs van €5.

Twijfel je of ik jouw beeldmateriaal kan digitaliseren? Kom dan vrijblijvend even langs.

Interesse of bijkomende vragen? Neem zo snel mogelijk contact op met mij!

Pin It on Pinterest