Webdesign in Kapelle-op-den-Bos [email protected]

Prijzen

Alle ontwerpen zijn gemaakt voor het gebruik in wordpress en worden voor je geïnstalleerd. Het hostingpakket en de domeinnaam zijn niet inclusief. Ik kan je hierover wel verder adviseren en begeleiden zodat ik je website in een mum van tijd online krijg. Indien gewenst kan je ook een hostingpakket bij mij afsluiten, hieraan is wel een jaarlijkse meerkost verbonden. Contacteer me gerust voor meer informatie.

Alle prijzen zijn exclusief BTW!

* Indien er gebruik gemaakt moet worden van betaalde plugins zullen deze kosten aangerekend worden bovenop de prijs. Dit alles wordt steeds op voorhand met je besproken en is afhankelijk van jouw wensen.
** Indien je meer pagina’s nodig hebt kan er een website op maat gemaakt worden aan een overeen te komen tarief. Neem hiervoor contact op met mij.
*** Je kan zelf standaardaanpassingen doen via het admin paneel (denk bvb. aan teksten aanpassen, een foto updaten, …). Indien je grotere aanpassingen wil doen (designgewijs, menu-items of pagina’s toevoegen, …), of je wil het volledige beheer door mij laten doen kan je gebruik maken van deze dienst. Bij een betalend plan kosten extra aanpassingen bovenop de inclusieve aanpassingen €20 per uur.

Pin It on Pinterest